로고

(주)라인테크이엔지
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    Soyuducu 18 nece secmek

    페이지 정보

    작성자 Dong 댓글 0건 조회 10회 작성일 22-08-29 03:23

    본문

    Necə soyuducunu seçmək


    Soyuducunun seçimi
    Bu məqalədə (maddədə) danışacağıq, necə soyuducunu seçmək. Tipləri və əsas xarakteristikaları ayırd edək (sökək) ki, daha sadə sizə seçimi etmək olsun. Həmçinin ev üçün soyuducunu seçməyə (götürməyə) maksimal düzgündür, kiçik mətbəx, ofis və ya bağlar.


    Dondurucusuz. Kiçik model, mizin üst taxtasının altında tez-tez qurulur (müəyyən edilir). Ən ucuz. Məhsulların az miqdarının qısa müddətli saxlaması üçün optimal olaraq yarayır.
    Dondurucuyla. Universal qiymətdə / tutumlar / ölçülərə mənzillər üçün qərar (həll), ofislər.
    Çox kameralı. Böyük mətbəxlər və böyük ailələr üçün variant, hansılar ki, birdən (dərhal) məhsulların böyük həcmini alırlar.

    Necə soyuducunu seçmək: texniki xarakteristikalar
    Necə soyuducunu seçmək
    Soyuducunun seçimi vaxtı (yanında) əsas parametrlər:

    Kameraların miqdarı. Əgər dondurucu kamera sizə lazımdırsa, 2-myayla soyuducuya baxmaq lazımdır və daha çox.
    Kameraların yerləşməsi. Əgər dondurucu kameranın böyük həcmi sizə lazımdırsa, növbəti modellərə baxmaq lazımdır: dondurucu kamerayla aşağıda, Side-by-Side, French Door.
    Qapıların sayı. Nə qədər daha çox qapı, onlara yaxşı məhsulların saxlanılmasının sistemi təşkil edilmişdir.
    Ümumi faydalı həcm. 120 l kimi hesablaşır + ailənin hər üzvünə 60 l.
    Enerji istehlakının sinifi. A+++ ən qənaətlidir.
    Kompressorun növü. Xətt kompressoru qoşulur, havanı soyudur və sönür. İnvertor kompressoru daim işləyir.
    Kameraların miqdarı
    Odnokamernıy. Yığcam, yüngül soyuducu. Bağa daşımağa sadədir, yataqxanaya, çıxarılan mənzili, xostel.
    Dvuxkamernıy və ya çox kameralı soyuducu. İkidən ibarətdir və ya daha müstəqil kameralar:
    soyutma – 5-8 dərəcə vaxtı (yanında) saxlama üçün,
    dondurucu – saxlama vaxtı (yanında) nəzərdə tutur - 6, - 12, - 18, - 24 dərəcə (1, 2, 3 və 4 qar dənəciyi müvafiq olaraq),
    əlavə:
    təravətin zonası;
    superzamorozki və superoxlajdeniya funksiyasıyla alaylar;
    şərabın saxlanılması üçün alaylar;
    tez xarab olan məhsullar üçün bokslar;
    Wi-FI və rahatlığın başqa elementləri üzrə (görə) samodiaqnostiki sistemləri.
    Soyuducunun kameralarının miqdarı
    Kameraların yerləşməsi
    Odnokamernıy. Əlçatan (mümkün) variant, bəzən dondurucu rəflə.
    Dondurucu kamera yuxarıda (200 l-a qədər ümumi həcm). Yığcam dondurucu kamerayla və daha (daha çox) tutumlu soyutma bölməylə ucuz model, nə qədər dondurucu kamerayla analoqlarda aşağıda.
    Dondurucu kamera aşağıda (300 l-a qədər ümumi həcm). Bir neçə (bir qədər) bölməylə tutumlu kamera – ailələr üçün, hansılar ki, giləmeyvələri dondurmağa üstünlük verirlər, meyvələr, tərəvəzlər, böyük miqdarda dondurulmuş ət alır, balıqlar, soyuducu satisi yarımfabrikatlar.
    Side-by-Side (500 l-a qədər ümumi həcm). Soyutma bölmə sağda, soyuducu satisi dondurucu – solda. Böyük ailələrə və böyük yerlərə (yerləşdirmələrə) hesablanmışdır. Dəbli çox görünürlər (baxırlar) və müasirdir.
    Fransız qapısı (French Door). Məhsulların saxlanılması üçün mükəmməl təşkil edilmiş sahəylə böyük ailələr üçün model, qapı cibləri.

    Qapıların sayı
    Kameraların miqdarı soyuducuda qapıların miqdarını müəyyən edir. Nə qədər daha çox qapı (1-dən 4-ə qədər), onlara yaxşı məhsulların saxlanılmasının sistemi təşkil edilmişdir. Nə vaxt ki, soyuducu satisi soyuducunun mnoqodvernoqosu qapısı açılır, ilıq hava yalnız 3-4 bölmədən birinə girir, temperatur nasazlığının qalan bölmələrində olmur. "qapıda qapı" seçimi əsas tayı açmadan ən lazımlı məhsulları götürməyə icazə verir.

    Soyuducunun qapılarının sayı
    Ən çox (əksər hallarda) modelin dvuxdvernıesi istifadə olunurlar. Üç - və çetırexdvernıe – mükafat French Door-u.

    Qapının yenidən çəkilməsinin imkanı istifadəni sadələşdirir, yer dəyişdirməni. Seçim kiçik mətbəxlər üçün faydalıdır, ofislər, bağlar, harada manevr üçün az variant. Amma Side-by-Side və French-Door soyuducuları belə imkanı dəstəkləmir.


    Ümumi faydalı həcm (l)
    Soyutma kameranın həcminin hesablaması üçün düstur: 120 l + ailənin hər üzvünə 60 l.

    Odnokamernıx üçün – 80-250 l. Kiçik mətbəx üçün qərar (həll), bağlar, ofis.
    Dvuxkamernıx üçün – 300-350 l. Mənzil üçün ailə variantı, şəhərkənarı ev.
    Side-by-Side üçün – 400-700 l, nadir hallarda – daha çox 200 l. Geniş mətbəxlər və mənzil-studiyalar üçün.
    Dondurucu kameranın həcmi

    1-2 insanda 50 litrə qədər;
    3-4 insanda 100 litrdən.


    Kompressorun növü
    Xətt kompressoru qoşulur, havanı soyudur və sönür. Daha ucuz dəyir (durur), şəbəkədə fərqlərdən qorxmur. Səs səviyyəsi – 40 DB-a qədər.
    İnvertor kompressoru kameralarda temperaturdan asılı olaraq gücü nizama salaraq daim işləyir. Tamamilə səssiz daha az enerji xərcləyir, işləyir, daha uzun xidmət edir. Şəbəkədə fərqlər reaksiya verir, amma gərginliyin sabitləşməsi problemi həll edir.


    Kompressorların miqdarı
    Bir kompressor effektiv hər iki kamera soyudur, amma funksionallığı məhdudlaşdırır. Bu modellər ən böyük tələbatdan istifadə edir, çünki 20-30% daha ucuzda dəyirlər (dururlar).
    İki kompressor daha qənaətli enerjini xərcləyir. Kameralar tamamilə muxtardır. Kameralardan birini razmorozki və ya lazım olmadığına görə (məzuniyyətə səfər) üçün kəsmək olar. Əgər kameralardan birində temperatur yuxarı normaları qalxdısa, kompressor soyuducu satisi yalnız onu soyudur.
    Universal qərar (həll) – soyumanın iki müstəqil konturuyla bir kompressordur, nə soyutma və dondurucu kameralarda temperaturu ayrı nizama salmağa icazə verəcək.


    Enerji istehlakının sinifi
    Kompressor üstünlük düzgün seçilmiş (götürülmüş) iqlim rejimi soyuducunun enerji istehlakını müəyyən edirlər.

    Və (amma) – ən qənaətli. A+, A++ və A+++ olur. Hər kəs "+" 10% iqtisadiyyat verir.
    – Daha çox enerji xərcləyir, nə qədər siniflə soyuducu A.
    Nə qədər yuxarı sinif, o qədər daha bahalı (daha əziz). Bizim saytımızda hər model üçün illik enerji istehlakı göstərilmişdir.


    Əlavə funksiyalar
    Bu kritik əhəmiyyətlilər deyil, amma çox yüngülləşdirənlər texnikanın seçiminin həyatı. Ən faydalılardan növbətiləri seçəcəyik (ayıracağıq).

    No Frost
    No Frost və damcı razmorozka
    No Frost texnologiyası – dondurucu və ya soyutma kameranın məcburi ventilyasiyasıdır, hansı ki, qırov içəridə yaranmır, və (amma) onun divarları üçün (arxasında). Qızdırıcı qırovu alışdırır (əridir), rütubət altlığa yığılır. Kamerada heç bir kondensat. Məhsullar konteynerlərdə saxlanılır, zavetrivaniya-dan qaçmaq üçün. Onlar üçün qərar (həll), kim müntəzəm razmorozke-də vaxtı qənaət etmək istəyir.

    Full No Frost (Total No Frost) – texnologiya avadanlığın bütün kameralarında reallaşdırılmışdır, dövri razmorozke üzrə (görə) heç bir səylər (qayğılar).

    Damcı sistemi razmorozki – avtomatik prosesdir, minimal iştirak. İzləmək lazımdır ki, boşaltma deşik zibillənməsin. Dondurucu, soyutma kamerada reallaşır. Yarım ilə dəfə texnikanı şəbəkədən kəsmək, donunu açmaq, rütubəti silmək lazımdır.


    Təravətin zonası
    Təravətin zonası sıfır temperaturla bölməni təşkil edir, hansı ki, dondurucu kameradan soyudulmuş havanın verməsi yolu ilə dəstəklənir, No Frost-la kameralar. Sadə modellərdə bir universal zona nəzərdə tutulur, daha mürəkkəblərdə – iki (giləmeyvələr üçün / meyvələr / göyərtilər (yaşıllıqlar) və ət üçün / balıqlar).

    Soyuducuda silinmiş kök ikinci günə xarab olur, təravətin zonasında dadı (zövqü) saxlayır, faydalı xüsusiyyətlər 2-3 gün. Soyudulmuş ət ziyansız 1 günün yerinə 3 gün saxlanılır. Əgər əti qablaşdırmaqsa, qida nazik pərdəsinə balığı, konteyner, saxlamanın müddəti 3-5 dəfədə artacaq.

    Soyuducunun təravətinin zonası
    Tez-tez verilən suallar (məsələlər)
    Hansı ev üçün soyuducunu seçmək?

    Ev üçün siz alt morozilnoykameroy-la soyuducunu seçə bilərsiniz, No Frost-la ( əgər donunu açmaq istəmirsinizsə) və təravətin zonasının mövcudluğuyla. Böyük ailələr üçün Side by Side modelinə məsləhət görürük.

    Hansı soyuducu kiçik mətbəx üçün yaxınlaşacaq (uyğun gələcək)?

    Kiçik mətbəx üçün qurulan soyuducular (t.ç-da. və mizin üst taxtasının altında) yaxınlaşacaq (uyğun gələcək), həmçinin perenaveşivaemımiylə modellər qapılarla. Soyuducular 190 santimetrdən hündürlüklə eninə çox yer tutmayacaq (borc almayacaq), amma böyük tutumu hədiyyə edəcək.

    Hansı soyuducu ofis üçün seçmək?

    Ofis üçün kiçik soyuducunu seçmək olar: 170 santimetrə qədər hündürlük və ya odnokamernıy. Ki, ofis üzrə (görə) qidanın ətirləri uçmasın, qoxuların uducusunu əldə etmək (almaq) olar.

    Hansı soyuducu şərab üçün lazımlıdır?

    Şərab üçün butulkalar üçün rəflə soyuducu lazımlıdır: ATLANT HIM - 4626-101, LG DoorCooling+ GA-B509SAUM və ya HAIER C2F636CFRG. Şərabın indiki (əsl) qiymət qoyanları çaxır şkafını əldə edə (ala) bilərlər.

    Hansı soyuducu bağ üçün lazımlıdır?

    Bağ üçün böyük dondurucu kamerayla və superzamorozki funksiyasıyla soyuducu lazımlıdır ( əgər siz tədarükləri etməyi planlaşdırırsınızsa). Əgər çox dondurmaq lazım deyilsə, yuxarı (üst) dondurucu kamerayla model və ya odnokamernıy soyuducu satisi yaxınlaşacaq (uyğun gələcək). Daha bir qərar (həll) – soyuğun növbəli yığıcılarıyla termosumka.

    Ən aşağı qiymət üzrə (görə) soyuducuların böyük seçimi Smarton.az saytında seçə (götürə) bilərsiniz

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.